Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in passagierstrein: reizigers geëvacueerd

Geplaatst opmaandag 9 december 2019 - 6:56

In een passagierstrein is maandagochtend brand ontstaan. De trein is ter hoogte van station Voerendaal tot stilstand gekomen.

De brand brak rond 6:45 uur uit aan de voorzijde van een trein van Arriva op het traject tussen Heerlen en Maastricht.

Veilig
Alle passagiers zijn uit de trein gehaald en in veiligheid gebracht. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. Treinpersoneel begon zelf met het blussen van de brand. De brandweer had vervolgens het vuur snel onder controle. Er raakte niemand gewond.

Video: Track'88

Treinverkeer
Door de brand is uit voorzorg de bovenleiding in het gebied uitgeschakeld geweest. Het treinverkeer lag op het traject tussen Heerlen en Valkenburg enige tijd stil. Rond 9:15 uur kon het treinverkeer weer opgestart worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen