Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in papiercontainer bij NLW Groep Venray

Geplaatst opdinsdag 13 april 2021 - 15:57

Bij het gebouw van NLW Groep in Venray is dinsdagmiddag brand uitgebroken in een papiercontainer. Daarbij komt redelijk wat rook vrij.

De brandweer is met een blusauto ter plaatse. Het vuur brak kort voor half drie uit.

Perscontainer
Volgens een woordvoerder van de brandweer gaat het om een 'perscontainer'; dat is een container waarin het papier met een druk op de knop samen wordt geperst, zodat er daarna nog meer papier bij kan. De brand levert weinig gevaar op voor de directe omgeving, omdat de container niet tegen een gebouw van het maatschappelijk werkbedrijf aan de Smakterweg aan staat.

Om de inhoud van de container goed te kunnen blussen, wordt de lading er eerst uit gehaald. Anders kan het papier door blijven smeulen.

Niemand gewond
Bij de brand is niemand gewond geraakt. Waardoor het papier in brand is gevlogen, kon de brandweer nog niet zeggen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen