Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in papiercontainer bij NLW Groep Venray

Geplaatst opdinsdag 13 april 2021 - 15:57

Bij het gebouw van NLW Groep in Venray is dinsdagmiddag brand uitgebroken in een papiercontainer. Daarbij komt redelijk wat rook vrij.

De brandweer is met een blusauto ter plaatse. Het vuur brak kort voor half drie uit.

Perscontainer
Volgens een woordvoerder van de brandweer gaat het om een 'perscontainer'; dat is een container waarin het papier met een druk op de knop samen wordt geperst, zodat er daarna nog meer papier bij kan. De brand levert weinig gevaar op voor de directe omgeving, omdat de container niet tegen een gebouw van het maatschappelijk werkbedrijf aan de Smakterweg aan staat.

Om de inhoud van de container goed te kunnen blussen, wordt de lading er eerst uit gehaald. Anders kan het papier door blijven smeulen.

Niemand gewond
Bij de brand is niemand gewond geraakt. Waardoor het papier in brand is gevlogen, kon de brandweer nog niet zeggen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen