Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand op vierde etage in wooncomplex Venlo

Geplaatst opmaandag 14 januari 2019 - 2:11

In Venlo is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken op de vierde etage van een woningcomplex.

De brandweer rukte rond 01:30 uur uit voor de brand aan de Rijnbeekstraat.

Op tijd weg
De ongeveer dertig bewoners van de woningen in de hoogbouw konden op tijd de woning verlaten. Zij werden elders opgevangen. Er zijn geen gewonden gevallen. Rond 02:00 uur werd het sein brand meester gegeven, meldt de voorlichter van de brandweer.

Video: Track '88

Schade
Het appartement waar de brand is ontstaan is volledig verwoest. Vier andere woningen hebben ook zoveel rook- en roetschade dat ze voorlopig onbewoonbaar zijn.

Asbest
Een gespecialiseerd bedrijf zal worden ingeschakeld om de asbest te verwijderen. Het is nog niet bekend wat de oorzaak van de brand is. Dat wordt onderzocht.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen