Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand op vakantiepark Klein Vink in Arcen

Geplaatst opzaterdag 17 oktober 2015 - 3:18

Op vakantiepark Klein Vink in Arcen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een gebouw door brand verwoest.

Rond 2:15 uur zag een voorbijganger de brand in een onderhoudsgebouw waarna de brandweer werd ingeschakeld. Het vuur greep snel om zich heen en rond 3:00 uur was er volgens de brandweer sprake van een grote brand.

In het gebouw is onder meer een wasserij of een wasserette voor gasten van het park ondergebracht. Korpsen uit de wijde omgeving deden mee aan bestrijding van het vuur, dat door nog onbekende oorzaak ontstond.

Foto: M. Bussers / SK-Media

Overslaan
Toen het gebouw niet meer te redden bleek, probeerde de brandweer te voorkomen dat het vuur oversloeg naar andere panden op het vakantiepark. De wasserette lieten ze gecontroleerd uitbranden.

Brand meester
Rond 3:45 uur werd het sein brand meester gegeven. Niemand raakte gewond. Gasten van vakantiepark Klein Vink hoefden niet weg. Ze liepen volgens de brandweer geen gevaar.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Stacaravan afgebrand op Klein Vink in Arcen
Brand op vakantiepark Klein Vink geblust
Grote woningbrand in Arcen
Natuurbrand bij vakantiepark in Arcen
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen