Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand op vakantiepark Klein Vink in Arcen

Geplaatst opzaterdag 17 oktober 2015 - 3:18

Op vakantiepark Klein Vink in Arcen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een gebouw door brand verwoest.

Rond 2:15 uur zag een voorbijganger de brand in een onderhoudsgebouw waarna de brandweer werd ingeschakeld. Het vuur greep snel om zich heen en rond 3:00 uur was er volgens de brandweer sprake van een grote brand.

In het gebouw is onder meer een wasserij of een wasserette voor gasten van het park ondergebracht. Korpsen uit de wijde omgeving deden mee aan bestrijding van het vuur, dat door nog onbekende oorzaak ontstond.

Foto: M. Bussers / SK-Media

Overslaan
Toen het gebouw niet meer te redden bleek, probeerde de brandweer te voorkomen dat het vuur oversloeg naar andere panden op het vakantiepark. De wasserette lieten ze gecontroleerd uitbranden.

Brand meester
Rond 3:45 uur werd het sein brand meester gegeven. Niemand raakte gewond. Gasten van vakantiepark Klein Vink hoefden niet weg. Ze liepen volgens de brandweer geen gevaar.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Stacaravan afgebrand op Klein Vink in Arcen
Brand op vakantiepark Klein Vink geblust
Grote woningbrand in Arcen
brand meterkast arcen (3 apr 2020)
Veel rook bij brand in meterkast appartement Arcen
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen