Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in ondergrondse container door smeulende barbecue

Geplaatst opdinsdag 3 september 2019 - 6:59

Een smeulende barbecue heeft maandagochtend vermoedelijk voor een brand in een ondergrondse container gezorgd op een bungalowpark in Schin op Geul.

Brandweerlieden van de kazerne in Valkenburg werden rond 9:20 uur gealarmeerd.

Volgooien
Omdat de brand in de ondergrondse container moeilijk bereikbaar was, werd besloten de container te vullen met water uit de watertank van de brandweerwagen. 'Dat deed het vuur en de smeulende resten de das om', schrijft de brandweer op Facebook.

Excuses
Om direct weer inzetbaar te kunnen zijn voor nieuwe spoedgevallen moest de tank direct weer bijgevuld worden. En dat zorgde voor problemen op een deel van het bungalowpark. De waterdruk viel namelijk weg. 'Excuus voor de mensen die net ingezeept onder de douche stonden', grapt de brandweer.

Na een kop koffie bij de receptie konden de brandweerlieden weer terug naar de kazerne.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen