Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in meterkast zorgt voor flinke schade in woning Heijen

Geplaatst opwoensdag 23 juni 2021 - 12:58

Een halfvrijstaande woning in Heijen heeft woensdagochtend flink wat rook- en waterschade opgelopen na een brand in de meterkast.

De bewoners van het getroffen huis aan de Nieuwwijkstraat zijn door ambulancepersoneel onderzocht, maar ze hoeven niet naar het ziekenhuis.

Oorzaak onbekend
De oorzaak van de brand is niet bekend. "Wellicht dat ons Team Brandonderzoek nog ter plaatse gaat kijken om die te achterhalen", laat een woordvoerder van de brandweer weten.

De hulpdiensten zijn rond 11:10 uur gealarmeerd over de meterkastbrand. De waterschade is veroorzaakt door de bluswerkzaamheden van de brandweer.

Salvage
De stichting Salvage, die de slachtoffers van een woningbrand ondersteunt, moet nog beoordelen of het huis al bewoonbaar is of dat toch eerst de brandschade moet worden hersteld. In geval van dat laatste, krijgen de bewoners elders onderdak.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen