Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in loods Maastricht onder controle

Geplaatst opwoensdag 17 december 2014 - 7:53

De brandweer heeft het vuur in een loods op bedrijventerrein Bosscherveld in Maastricht onder controle. Het nablussen kan nog enkele uren duren.

De brand aan de Lage Frontweg 9 brak rond 5:30 uur uit. Daarbij kwam veel rook vrij. Dat kan stankoverlast met zich meebrengen, zo twittert een voorlichter.

De brandweer adviseert mensen om uit de rook van de brand te blijven, en zonodig ramen en deuren te sluiten. De oorzaak is nog niet bekend.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Brand bij psychiatrisch centrum in Maastricht
Asbest vrijgekomen bij brand Maastricht
Brandweer redt vrouw uit brandende woning in Maastricht
Asbest vrij bij brand Beatrixhaven in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen