Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand Kasteel Limbricht gooit roet in feestje van eigenaar

Geplaatst opdinsdag 9 oktober 2018 - 15:52

Eigenaar van Kasteel Limbricht Igor Stel was maandagavond een feestje aan het vieren toen er plotseling brand uitbrak in de keuken van zijn bedrijf.

"Ik was mijn nieuwe titel aan het vieren met een etentje. Tussen het voor- en nagerecht werd ik gebeld over de brand", vertelt de eigenaar aan L1.

Meest Markante Horecaondernemer
Stel werd maandagavond tijdens de BBB, de oudste horeca vakbeurs van Nederland, in Maastricht door zijn collega’s uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg. En juist op dat moment sloeg de vlam in de pan in zijn horecaonderneming. "We nemen aan dat er nog een waakvlam brandde. Iemand heeft daar met de beste bedoelingen een plastic krat in de buurt gezet, waarna deze in brand is gevlogen en de vlammen over zijn geslagen naar het fornuis."

Lees ook: Korte brand in kasteel Limbricht

Zwartgeblakerde keuken
De eigenaar van het kasteel is blij dat de brandweer snel ter plaatse was. "De brand was snel onder controle waardoor de schade te overzien is. Het historische pand is niet beschadigd en gelukkig zijn er geen persoonlijke ongelukken gebeurd. De keuken is zwartgeblakerd, maar we kunnen in bedrijf blijven." Stel verwacht dat de schade zal oplopen tot zo'n 10.000 tot 15.000 euro.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen