Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand ijzerhandel: 'Voertuigen besprenkeld met vloeistof'

Geplaatst opwoensdag 24 oktober 2018 - 8:27

Jozef Verhoeven, eigenaar van het metaalrecyclingsbedrijf in Haelen waar brand uitbrak, heeft op camerabeelden gezien dat voertuigen besprenkeld werden met een vloeistof.

In de nacht van dinsdag op woensdag stonden onder andere twee wielerkranen, een vrachtwagen en een auto op het terrein aan de Jagersweg stonden in lichterlaaie. De loods werd gespaard.

Onderzoek
De politie liet eerder al weten dat het vanwege verdenkingen een onderzoek start naar de zeer grote brand. "Ik heb goede camerabeelden en daarop heb ik gezien dat er personen rondlopen op het terrein", vertelt eigenaar Jozef Verhoeven. "Ik zou niet weten wie het gedaan kan hebben."

Lees ook: Zeer grote brand bij ijzerhandel: politie start onderzoek

Verhoeven heeft ook nog geen idee hoeveel schade hij heeft. De politie bewaakt op dit moment nog het pand. "Als forensisch onderzoek is gedaan, gaat het bedrijf gewoon weer open", zegt de gedupeerde.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen