Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand ijzerhandel: 'Voertuigen besprenkeld met vloeistof'

Geplaatst opwoensdag 24 oktober 2018 - 8:27

Jozef Verhoeven, eigenaar van het metaalrecyclingsbedrijf in Haelen waar brand uitbrak, heeft op camerabeelden gezien dat voertuigen besprenkeld werden met een vloeistof.

In de nacht van dinsdag op woensdag stonden onder andere twee wielerkranen, een vrachtwagen en een auto op het terrein aan de Jagersweg stonden in lichterlaaie. De loods werd gespaard.

Onderzoek
De politie liet eerder al weten dat het vanwege verdenkingen een onderzoek start naar de zeer grote brand. "Ik heb goede camerabeelden en daarop heb ik gezien dat er personen rondlopen op het terrein", vertelt eigenaar Jozef Verhoeven. "Ik zou niet weten wie het gedaan kan hebben."

Lees ook: Zeer grote brand bij ijzerhandel: politie start onderzoek

Verhoeven heeft ook nog geen idee hoeveel schade hij heeft. De politie bewaakt op dit moment nog het pand. "Als forensisch onderzoek is gedaan, gaat het bedrijf gewoon weer open", zegt de gedupeerde.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen