Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in drijvende woningen Ohé en Laak

Geplaatst opwoensdag 10 december 2014 - 21:46

In twee drijvende woningen in Ohé en Laak is woensdagavond brand uitgebroken. Het vuur ontstond rond 21:30 uur door nog onbekende oorzaak.

Volgens de brandweer was er niemand in de woningen aanwezig.

De drijvende woningen liggen in de Maas en horen bij de Maasvilla's. Het zijn vakantiewoningen, die op dit moment niet zijn verhuurd. De woningen zitten vast aan geleiderails zodat ze wel kunnen dobberen als het water hoog genoeg staat, maar niet wegdrijven.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Mogelijk brandstichting drijvende woningen Ohé en Laak
Brandstichters jachthaven staan op bewakingsbeelden
Bewakingsbeelden Roermond en Ohé en Laak.
30 tips over havenbranden na Opsporing Verzocht
Stijging aantal anonieme tips over brandstichting
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen