Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in Cityflat Geleen geblust: geen gewonden

Geplaatst opwoensdag 22 september 2021 - 14:53

De brand in de Cityflat in Geleen die woensdagmiddag uitbrak is geblust. De bewoner van het appartement was niet thuis.

De brand in het gebouw aan de Rijksweg Zuid ontstond kort voor 14:30 uur. De bewoners van zeker één verdieping werden tijdelijk geëvacueerd.

Versterking
De brandweer is uitgerukt met drie tankautospuiten en een hoogwerker. Ook is er vanuit Born en Stein versterking opgeroepen. De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand. Het is nog niet bekend waar en waardoor het vuur ontstond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen