Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in centrum Venlo: slaapkamer in vuur en vlam

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 5:59

De brandweer is in de nacht van donderdag op vrijdag gealarmeerd voor een brand in een bovenwoning in het centrum van Venlo.

Rond 3:45 uur kwam er een melding binnen dat er brand woedde op de vierde van een pand aan de Parade. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Geen gewonden
Toen de brandweer ter plaatse kwam, hadden de bewoner en zijn buren zichzelf al in veiligheid gebracht. Het vuur was snel geblust, maar de slaapkamer waar de brand woedde is volledig in de as gelegd. Ook is er flinke schade aan het pand.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen