Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in centrum Venlo: slaapkamer in vuur en vlam

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 5:59

De brandweer is in de nacht van donderdag op vrijdag gealarmeerd voor een brand in een bovenwoning in het centrum van Venlo.

Rond 3:45 uur kwam er een melding binnen dat er brand woedde op de vierde van een pand aan de Parade. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Geen gewonden
Toen de brandweer ter plaatse kwam, hadden de bewoner en zijn buren zichzelf al in veiligheid gebracht. Het vuur was snel geblust, maar de slaapkamer waar de brand woedde is volledig in de as gelegd. Ook is er flinke schade aan het pand.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen