Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in busje en woonhuis Weert

Geplaatst opvrijdag 24 april 2015 - 15:06

In de Weertse wijk Leuken is vrijdagmiddag brand uitgebroken bij een huis aan de Susanna Groeneweghof.

Lokale nieuwssite Weertdegekste.nl meldt dat de brand was ontstaan in een schuur, en dat ook een bestelbusje vlam had gevat.

De brandweer werd rond 14:30 uur gewaarschuwd, en rukte groot uit omdat er gasflessen in de loods stonden. Een aantal daarvan is ook ontploft. Niemand raakte gewond.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Woningbrand Weert snel geblust
Auto brandt uit in Weert
Auto brandt uit op A2 bij Weert
Uitslaande brand in paardenstal Weert
Auto brandt volledig uit in bossen bij Tungelroy
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen