Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in Brabant: inwoners regio Weert ontvangen NL-Alert

Geplaatst opvrijdag 17 april 2020 - 21:30

Vanwege een grote brand in het Noord-Brabantse Budel-Schoot hebben inwoners van de regio Weert vrijdagavond een NL-Alert ontvangen.

De grote brand in een schuur gaat gepaard met veel rook.

Last van rook
Dat is de reden dat ook inwoners van de regio Weert een NL-Alert hebben ontvangen. "Als u last van rook heeft: ga naar binnen, sluit ramen en deuren, zet ventilatie uit", staat in het NL-alert.

NL-Alert brand Budel (17 apr 2020)
Foto: L1

Werkplaats
De brand woedt in een werkplaats aan de Grootschoterweg, waar normaal gesproken wordt gesleuteld aan brommers en fietsen. De vuurzee greep snel om zich heen en zette ook de naastgelegen woning in lichterlaaie.

Brandweerkorpsen uit de omgeving zijn momenteel bezig om de brand onder controle te krijgen.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen