Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Brand bij machinefabriek VDL in Swalmen

Geplaatst opdinsdag 18 september 2018 - 9:31

Dinsdagochtend heeft brand gewoed bij machinefabriek VDL Konings in Swalmen.

Ontruiming
Het vuur woedde in het filter van een afzuiginstallatie van het bedrijf aan de Bosstraat. Medewerkers probeerden de brand eerst nog zelf te blussen, maar moesten toch de brandweer inschakelen. Twee productiehallen kwamen vol rook te staan. De ongeveer 50 werknemers moesten allemaal naar buiten.

Luchten
De brand was snel onder controle. Maar daarna moesten de hallen nog gelucht worden om de rook er weer uit te krijgen. Niemand raakte gewond.

Video: Track '88

Groot Alarm
De brand brak dinsdagochtend even na 9:00 uur uit, mogelijk doordat een vonk van het lassen in de afzuiging sloeg. Aanvankelijk leek het nog mee te vallen, maar na een kwartier sloeg de brandweer groot alarm. Verschillende blusploegen rukten uit om de brand te bestrijden.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen