Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand bij Fruitveiling Margraten onder controle

Geplaatst opdinsdag 18 april 2017 - 11:42

De brand bij de Fruitveiling in Margraten is onder controle.

Dat meldt de brandweer.

Moeilijk te bestrijden
Het vuur ontstond rond 09:30 uur in een stoomapparaat. Er werd gelijk groot alarm geslagen. De vlammen sloegen over naar het dak. De brandweer kwam in eerste instantie moeilijk bij de brandhaard, maar had de brand na een uur onder controle.

Veel rook
De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling. Er kwamen daarbij geen gevaarlijke stoffen vrij. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Lees ook: Grote brand bij Fruitveiling in Margraten

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Grote brand bij Fruitveiling in Margraten
Schadebedrag grote brand Fruitveiling nog niet bekend
Brandweer manoeuvreert door smalle wegen naar schuurtje
Brand verwoest drie caravans
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen