Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand bij afvalverwerker zorgt voor overlast in Maastricht

Geplaatst opzaterdag 6 maart 2021 - 5:46

Een brand bij een afvalverwerkingsbedrijf in Maastricht zorgt al de hele nacht voor overlast in de wijk Caberg. De brandweer adviseert omwonenden om ramen en deuren gesloten te houden en eventueel de ventilatie uit te zetten.

De brand brak vrijdagavond rond 23:00 uur uit bij het bedrijf aan de Sandersweg. Een berg afval stond in lichterlaaie en dat zorgde voor veel rookoverlast en brandgeur.

Meerdere voertuigen
De brandweer meldde even na middernacht dat het nog enkele uren zou duren voordat de brand geblust zou zijn. De brandweer ging met meerdere voertuigen ter plaatse. Ook grondverzetmachines werden ingezet om de berg afval uit elkaar te halen.

De oorzaak van de brand bij de afvalverwerker is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen