Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand bij afvalverwerker Blerick is geblust

Geplaatst opzondag 12 augustus 2018 - 15:23

De grote brand bij een afvalverwerker in Blerick is geblust.

De brandweer is tot zondagmiddag bezig geweest met het nablussen van de nog smeulende houtresten, die zondagmorgen even na middernacht in brand vloog.

Nablussen
De brand was in de loop van de nacht al onder controle, maar om te voorkomen dat het vuur weer zou oplaaien is de brandweer nog lang bezig geweest met nablussen.

Vlammenzee
De brandende stapel houtpallets zorgde voor een enorme vlammenzee die tot in de wijde omgeving was te zien. Om het vuur te bestrijden en te voorkomen dat de vlammen zouden overslaan kwamen blusploegen uit onder meer Maasbree en Helden de collega's van Venlo te hulp.

Lees ook: Vlammenzee bij recyclingbedrijf in Blerick

Geen gewonden
Bij de brand kwamen geen gevaarlijke stoffen vrij, ook raakte er niemand gewond. Het is niet voor het eerst dat er brand uitbreekt bij recyclingbedrijf Collins op bedrijventerrein Trade Port West. De afgelopen vier jaar gebeurde dat al twee keer eerder.

Video: Track '88

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen