Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand bij afvalverwerker Blerick is geblust

Geplaatst opzondag 12 augustus 2018 - 15:23

De grote brand bij een afvalverwerker in Blerick is geblust.

De brandweer is tot zondagmiddag bezig geweest met het nablussen van de nog smeulende houtresten, die zondagmorgen even na middernacht in brand vloog.

Nablussen
De brand was in de loop van de nacht al onder controle, maar om te voorkomen dat het vuur weer zou oplaaien is de brandweer nog lang bezig geweest met nablussen.

Vlammenzee
De brandende stapel houtpallets zorgde voor een enorme vlammenzee die tot in de wijde omgeving was te zien. Om het vuur te bestrijden en te voorkomen dat de vlammen zouden overslaan kwamen blusploegen uit onder meer Maasbree en Helden de collega's van Venlo te hulp.

Lees ook: Vlammenzee bij recyclingbedrijf in Blerick

Geen gewonden
Bij de brand kwamen geen gevaarlijke stoffen vrij, ook raakte er niemand gewond. Het is niet voor het eerst dat er brand uitbreekt bij recyclingbedrijf Collins op bedrijventerrein Trade Port West. De afgelopen vier jaar gebeurde dat al twee keer eerder.

Video: Track '88

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen