Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand Belfeld: gedupeerde looft beloning uit

Geplaatst opzaterdag 29 december 2018 - 10:21

De gedupeerde van de brand in Belfeld waarbij maandagmorgen vroeg een bestelbus en scooters in vlammen opgingen, looft een beloning van 3000 euro uit voor de gouden tip.

Steve Huibers, eigenaar van de voertuigen, hoopt dat hiermee de dader opgepakt kan worden.

Verloren
In de nacht van zondag op maandag brak rond 04:00 uur aan de Rijksweg Zuid brand uit. Een bestelbus stond in lichterlaaie. Het vuur sloeg over naar een overkapping en enkele scooters die daarbij verloren gingen. Even werd gevreesd dat het naastgelegen woonhuis ook gegrepen zou worden door de vlammen, maar dat kon voorkomen worden.

Lees ook: Bestelbus in brand: politie gaat uit van brandstichting

Brandstichting
De politie liet al vrij snel na de brand weten dat het uitgaat van brandstichting. Huibers heeft door de brand een schade van zo'n 30.000 euro geleden. Hij hoopt dat de beloning iets gaat opleveren. Ook roept hij mensen op, die iets in de buurt van de Rijksweg Zuid gezien hebben, zich te melden.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen