Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in appartementencomplex: bewoners geëvacueerd

Geplaatst opvrijdag 15 november 2019 - 0:52

In een appartementencomplex in Maastricht is donderdagavond brand uitgebroken.

De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt voor de melding van de keukenbrand die rond 23:50 uur werd gedaan.

Evacuatie
De brandweer evacueerde 50 bewoners van het gebouw aan het Erasmusdomein. De brandweer ziet zich genoodzaakt tot die maatregel, omdat er sprake is van flinke rookontwikkeling op de gang. Voor de bewoners is een opvanglocatie opengesteld aan de Randwycksingel.

109 appartementen
Het appartementengebouw bestaat uit zes verdiepingen en telt 109 appartementen. De hulpdiensten rukten dan ook massaal uit. Verschillende brandweervoertuigen uit omliggende plaatsen waren aanwezig. In onder meer de brandweerkazernes van Meerssen, Margraten, Hulsberg, Valkenburg en Beek ging het alarm af.

Brand Maastricht 15 nov 2019
Foto: Alexander Dekkers (L1)
Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen