Vrachtwagenbrand Weert - 23 sep 2021

Vrachtwagen vat vlam tijdens rijden in Weert

De oplegger van een vrachtwagen is donderdagochtend in Weert zwaar beschadigd door brand. De brand in de trailer voor dierentransport ontstond tijdens het rijden.

Brand Cityflat Rijksweg Zuid Geleen (22 sep 2021)
Brand in Cityflat Geleen geblust: geen gewonden

De brand in de Cityflat in Geleen die woensdagmiddag uitbrak is geblust. De bewoner van het appartement was niet thuis.

Brand Stacaravan Roermond (19 september 2021)
Stacaravan uitgebrand op camping in Roermond

De hulpdiensten zijn zondagnacht uitgerukt voor een brand in een stacaravan in Roermond.

vrachtwagenbrand Roermond - 17 sep 2021 [3]
Vlammen verwoesten truck: vermoedelijk brandstichting

Een vrachtwagen is in de nacht van donderdag op vrijdag volledig uitgebrand op een onverharde parkeerplaats in het buitengebied van Roermond.

Brand Brunssum 11 sep 2021
Door buren geredde vrouw (64) overleden na brand Brunssum

Een 64-jarige vrouw uit Brunssum is overleden aan de verwondingen die ze opliep bij een brand in haar appartement zaterdagmiddag.

Brand Brunssum 11 sep 2021
Syrische vluchteling redde zijn buurvrouw bij brand in flat

Syriër Mahmut Al Kiwan (56) wist zaterdag dankzij doortastend optreden zijn buurvrouw uit haar brandende appartement te redden. Ze lag nietsvermoedend te slapen.

Brand Brunssum - 11 sep 2021
Twee gewonden bij felle brand op negende verdieping in flat

In een flat aan de Henri Dunantstraat in Brunssum heeft zaterdagmiddag een felle brand gewoed in een appartement op de negende verdieping. Twee personen raakten daarbij gewond. Eén van hen is naar het ziekenhuis gebracht.

Autobrand Merselo - 10 sep 2021
Bestelwagen brandt volledig uit in buitengebied Merselo

Een bestelwagen is vrijdagochtend volledig uitgebrand op een verlaten terrein aan de Rozendaal in het buitengebied van Merselo.

Brand vrachtwagen A77 Heijen (9 sep 2021)
Brand vrachtwagencabine: trucker weet op tijd te ontsnappen

De brandweer moest donderdagavond in actie komen voor een brand op de A77 bij Heijen. Daar stond een vrachtwagencabine in lichterlaaie.

Brand Vindelsweg Tegelen (8 sep 2021)
Schade aan twee huizen door brand in Tegelen

Twee huizen in Tegelen zijn woensdag beschadigd geraakt bij een brand.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten