Valize en Harmeling Adelante (22 sept 2021)

Handbiker Valize 210 kilometer onderweg voor het goede doel

Handbiker Mitch Valize uit Heerlen is woensdag met zijn handbike 210 kilometer onderweg geweest voor de Maartens Foundation, die een geschikte sport zoekt voor mensen die uit een revalidatie komen.

Finish Amstel Gold Race 2021
Van Aert na winst Gold Race: 'Een van de mooiere koersen'

Wout van Aert is blij met zijn zege in de Amstel Gold Race. "Het is een van de mooiere koersen van het jaar", zei de Belg na afloop.

Bram Tankink Tour de France Tour de L1mbourg
Bram Tankink helpt Brightlands aan bouwinnovatie

Voormalig wielerprof Bram Tankink blijkt niet alleen goed te zijn voor innovatie op de fiets. Hij helpt Brightlands met de ontwikkeling van nieuw isolatiemateriaal voor de bouw. "Ik breng de goede partijen bij elkaar".

onbreekbare fiets
Geleens bedrijf presenteert onbreekbare fiets

Op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen is woensdag een onbreekbare fiets gepresenteerd. Het project is een volledig Limburgs initiatief.

Bram Tankink Tour de France Tour de L1mbourg
Tour de Limbourg tussen schapen: 'Dumoulin favoriet'

Bram Tankink vindt dat Tom Dumoulin de topfavoriet is voor de tijdrit van de Tour de France, die zaterdag wordt verreden.

Bram Tankink Tour de France Tour de L1mbourg
Tankink over blessure Poels: 'Je kunt ermee fietsen'

Volgens oud-wielrenner Bram Tankink kan Wout Poels met zijn gebroken rib doorrijden in de Tour de France. "Zolang het blijft zitten", voegt Tankink er als voorwaarde aan toe.

Tom Dumoulin Tour de Dumoulin stock (6 okt 2019)
Dumoulin heeft genoten van 'uurtje Amstel Gold Race'

Tom Dumoulin vindt de virtuele Amstel Gold Race een mooi initiatief, maar mist wel het echte wielrennen.

Tankink koersdirecteur
Bram Tankink medekoersdirecteur Volta Limburg Classic

Voormalig wielrenner Bram Tankink wordt medekoersdirecteur van de Volta Limburg Classic. Hij gaat samen met de huidige koersdirecteur Roy Packbier de wedstrijd op zaterdag 4 april vanuit de auto leiden.

Vijfde wielerkoers sluit aan bij Limburg Cycling Classics

De wielerkoers Hel van Voerendaal maakt voortaan ook deel uit van de Limburg Cycling Classics.

Oud-renner Tankink wordt energieman op Chemelot Campus

De wielercarrière van Bram Tankink is dan wel voorbij, maar hij komt niet in een zwart gat terecht. De 39-jarige jarige oud-prof begint dinsdag aan een nieuw hoofdstuk op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten