Overslaan en naar de inhoud gaan

Bram Moszkowicz zoekt het nu in bedrijfsleven

Geplaatst opzaterdag 28 mei 2016 - 15:22

Bram Moszkowicz gaat na zijn avontuur in de politiek verder in het bedrijfsleven.

De 55-jarige Maastrichtse ex-advocaat is volgens NRC hoofd juridische zaken geworden bij Claim It. Dat bedrijf vordert geld terug namens reizigers die te maken hebben gehad met lange vertragingen.

Vergoeding
Bij vertragingen langer dan drie uur hebben reizigers recht op een vergoeding. Claim It regelt de aanvraag daarvan, in ruil voor een deel van die vergoeding. Moszkowicz kan door zijn nieuwe functie mogelijk ook weer in de rechtszaal verschijnen, omdat claims tot 25.000 euro door de kantonrechter worden afgehandeld.

Politiek avontuur
De oud-strafpleiter kan daar weer opnieuw de belangen van zijn cliënten gaan behartigen. Moszkowicz werd in 2013 geschrapt als advocaat. Daarna was hij onder meer een half jaar lijsttrekker van PVV-afsplitsing VNL.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Langere baan MAA amper gebruikt in kleine uurtjes
Moszkowicz moet voormalig cliënt ruim 15.000 euro betalen
Baarlose straaljagers en helikopters in film Renegades
Oud-directrice Nissehoff wil schadevergoeding van Venray
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen