Overslaan en naar de inhoud gaan

Bram Moszkowicz wil weer aan de slag als advocaat

Geplaatst opmaandag 31 juli 2017 - 18:15

Bram Moszkowicz gaat een poging wagen om weer terug te keren in de advocatuur.

Dat laat hij maandag weten aan EenVandaag. De Maastrichtse strafpleiter werd in 2013 nog voor het leven geschrapt als advocaat. Volgens het Hof van Discipline zou hij het vertrouwen van cliënten hebben beschaamd en grote sommen geld hebben aangenomen zonder dat te melden.

Raad van Toezicht
Moszkowicz zegt dat hij van zijn fouten heeft geleerd. "Ik zal niet de eerste advocaat zijn die geschrapt is en weer wordt beëdigd. Die mogelijkheid bestaat. Of men mij dat gunt, weet ik niet. Na vijf jaar kun je een verzoek doen. Ik ga eens kijken of ik in aanmerking kom", vertelt hij voor de camera van het actualiteitenprogramma.

De oud-advocaat begint dinsdag aan zijn nieuwe baan als juridische adviseur bij het kantoor van zijn vriendin Nienke Hoogervorst.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

David Moszkowicz toch niet geschrapt als advocaat
ANP
Ook David Moszkowicz geschrapt als advocaat
Toga advocaat
Maastrichtse advocaat tijdelijk geschorst
robert moszkowicz
Moszkowicz-telg filmt vader Robert Moszkowicz
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen