Overslaan en naar de inhoud gaan

Bram Moszkowicz vertrekt bij RTL Boulevard

Geplaatst opzaterdag 27 juni 2015 - 10:32

Bram Moszkowicz vertrekt als crimedeskundige bij RTL Boulevard. Dat maakte presentator Albert Verlinde vrijdagavond bekend.

De showbizzdeskundige vertelde dat na verschillende gesprekken, gezamenlijk is besloten dat Moszkowicz niet meer als deskundige bij RTL Boulevard zal verschijnen.

Lijsttrekker
"Dat heeft alles te maken met dat hij nu lijsttrekker geworden is van een politieke partij. RTL vond dat je dat niet echt kunt verenigen met een plek aan deze desk", legt Verlinde uit. "Hij had het harstikke leuk gevonden, maar we gaan hem genoeg spreken met alles wat hij de komende tijd gaat doen op politiek gebied."

De Maastrichtse oud-advocaat werd op 21 april officieel gepresenteerd als de nieuwe politiek leider van Voor Nederland (VNL).

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Moszkowicz: ik keer terug in de rechtszaal
Veel lof voor 'Moszkowicz-serie', wel minder kijkers
Bram Moszkowicz gepresenteerd als voorman VNL
Wilders niet bang voor nieuwe tegenstander Moszkowicz
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen