Overslaan en naar de inhoud gaan

Bram Moszkowicz vertrekt bij RTL Boulevard

Geplaatst opzaterdag 27 juni 2015 - 10:32

Bram Moszkowicz vertrekt als crimedeskundige bij RTL Boulevard. Dat maakte presentator Albert Verlinde vrijdagavond bekend.

De showbizzdeskundige vertelde dat na verschillende gesprekken, gezamenlijk is besloten dat Moszkowicz niet meer als deskundige bij RTL Boulevard zal verschijnen.

Lijsttrekker
"Dat heeft alles te maken met dat hij nu lijsttrekker geworden is van een politieke partij. RTL vond dat je dat niet echt kunt verenigen met een plek aan deze desk", legt Verlinde uit. "Hij had het harstikke leuk gevonden, maar we gaan hem genoeg spreken met alles wat hij de komende tijd gaat doen op politiek gebied."

De Maastrichtse oud-advocaat werd op 21 april officieel gepresenteerd als de nieuwe politiek leider van Voor Nederland (VNL).

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Moszkowicz: ik keer terug in de rechtszaal
Veel lof voor 'Moszkowicz-serie', wel minder kijkers
Bram Moszkowicz gepresenteerd als voorman VNL
Wilders niet bang voor nieuwe tegenstander Moszkowicz
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen