Overslaan en naar de inhoud gaan

Bram Moszkowicz legt zich neer bij verlies toga

Geplaatst opmaandag 30 maart 2020 - 20:24

Bram Moszkowicz gaat niet meer proberen de uitspraak van het hof van discipline aan te vechten.

Dat bepaalde maandag dat hij niet mag terugkeren als advocaat.

Niet aandoen
Pas over minstens een jaar zou de voormalige advocaat een nieuw verzoek kunnen indienen "maar dat wil ik mijn kinderen, een vriendin en mijn vader van 95 en mijn moeder van 95 niet meer aandoen", zei hij in RTL Boulevard.

Lees ook: Carrière Moszkowicz als advocaat voorlopig ten einde

Geschrapt
Moszkowicz werd in 2013 geschrapt van het tableau, zoals dat heet. Dat gebeurde omdat hij onder meer grote contante bedragen had aangenomen en cliënten onvoldoende had bijgestaan.

Leukere dagen
Sinds begin 2019 probeerde hij terug te keren in zijn oude vak. De Orde van Advocaten wees dat verzoek in eerste instantie af. "Ik heb zeven jaar geboet, en ik dacht dat het in Nederland een goed beginsel was om iemand een tweede kans te geven", aldus Moszkowicz, die in de uitzending van RTL vertelde dat "hij leukere dagen heeft gekend."

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen