Overslaan en naar de inhoud gaan

Bram Moszkowicz gaat cursus geven aan advocaten

Geplaatst opdonderdag 5 oktober 2017 - 18:17

Bram Moszkowicz heeft een nieuwe klus te pakken. De oud-advocaat gaat de cursus 'overtuigend pleiten' geven aan advocaten.

Dit meldt de Volkskrant.

Punten verdienen
Advocaten zijn verplicht om jaarlijks cursussen te volgen en verdienen hiermee punten. Het is opmerkelijk dat de oud-advocaat dit gaat doen, want hij werd in 2013 door het Hof van Discipline geschrapt als advocaat, onder meer voor het niet volgen van de verplichte bijscholingscursussen.

Geen mening
Een woordvoerder van de orde van advocaten laat aan de krant weten niet te willen reageren op de cursus die Moszkowicz nu gaat geven aan advocaten. "Wij hebben daar geen mening over", laten ze weten.

Gedragsregels
Zelf laat Moszkowicz weten dat hij denkt dat hij de kennis kan overbrengen. "Ik geef geen cursus over gedragsregels, maar over pleiten, een vaardigheid die ik bezit. Ik ben niet geschrapt omdat ik die vaardigheid niet zou bezitten."

Moszkowizc verzorgt de cursus samen met advocate Nienke Hoogervorst, zijn vriendin. Zij werd in de hoogtijdagen van Bram tot de winnares verkozen van het tv-programma De Nieuwe Moszkowicz: een zoektocht naar getalenteerde jonge juristen.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen