ANP-333029787

Bram Moszkowicz legt zich neer bij verlies toga

Bram Moszkowicz gaat niet meer proberen de uitspraak van het hof van discipline aan te vechten.

ANP-362596776
Carrière Moszkowicz als advocaat voorlopig ten einde

Bram Moszkowicz mag niet terugkeren in de advocatuur.

Bram Moszkowicz
Hof van discipline oordeelt over terugkeer Bram Moskowicz

Bram Moszkowicz hoort maandag of hij mag terugkeren als advocaat.

ANP
Bram Moszkowicz: 'Gefaald als advocaat en ondernemer'

Bram Moszkowicz heeft een ultieme poging gedaan terug te mogen keren als advocaat.

Bram Moszkowicz
Moszkowicz betaalt schuld: faillissement ingetrokken

Het faillissement van voormalig topadvocaat Bram Moszkowicz is van de baan. Volgens zijn advocaat wordt het besluit morgen vernietigd.

ANP-333929760
Bram Moszkowicz persoonlijk failliet verklaard

Voormalig advocaat Bram Moszkowicz is door de rechtbank in Lelystad persoonlijk failliet verklaard. Zijn geplande terugkeer als advocaat is daarmee vrijwel zeker van de baan.

Bram Moszkowicz
'Bram Moszkowicz wil terugkeren als advocaat'

Bram Moszkowicz wil weer aan de slag als advocaat. De Maastrichtse oud-strafpleiter heeft daarvoor een verzoek ingediend bij de Orde van Advocaten.

Schrijver boek: 'Meer twijfels kampverleden Moszkowicz'

Historicus Paul Bronzwaer uit Maastricht is volgens Marcel Haenen niet de enige die twijfelt aan het kampverleden van Max Moszkowicz sr.

Bronzwaer: 'Gekwetst en beledigd door broers Moszkowicz'

Historicus Paul Bronzwaer uit Maastricht voelt zich gekwetst en beledigd door de broers Moszkowicz na de ophef over het kampverleden van hun vader.

Oude liefde Bram Moszkowicz te koop

Een auto van voormalig strafpleiter Bram Moszkowicz uit Maastricht staat te koop. Het gaat om een Aston Martin.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten