Overslaan en naar de inhoud gaan

Braken en Veldmate in basis MVV

Geplaatst opdonderdag 12 februari 2015 - 14:12

Met een aantal nieuwe namen in de basis staat MVV vrijdagavond aan de aftrap op de Vijverberg, voor het duel tegen subtopper De Graafschap (20:00 uur).

Mark Veldmate wordt beloond voor zijn uitstekende invalbeurt tegen Jong Twente en zal voor het eerst sinds lange tijd weer aan een wedstrijd beginnen. Ook een andere speler die maandag inviel, Sven Braken, krijgt een basisplek.

Op de bank
Jordy Croux, die worstelt met zijn vorm, begint voor het eerst dit seizoen op de bank. Ook Pascal Huser verdwijnt uit het elftal.

Weinig last van kneuzing
In de achterste linie debuteert Jens Jurn Streutker voor MVV. Hij vervangt de geschorste captain Kjell Knops. Jo Coppens keert waarschijnlijk terug in het doel, ten koste van Hobie Verhulst. Coppens trainde donderdag weer volledig mee en lijkt weinig last meer te hebben van de kneuzing die hij aan zijn vingers opliep.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV wacht een cruciale wedstrijd
MVV'er Verhulst krijgt nieuwe kans
Blessures treffen MVV
Einde seizoen voor MVV-duo Braken en Knops
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen