Overslaan en naar de inhoud gaan

Braken en Veldmate in basis MVV

Geplaatst opdonderdag 12 februari 2015 - 14:12

Met een aantal nieuwe namen in de basis staat MVV vrijdagavond aan de aftrap op de Vijverberg, voor het duel tegen subtopper De Graafschap (20:00 uur).

Mark Veldmate wordt beloond voor zijn uitstekende invalbeurt tegen Jong Twente en zal voor het eerst sinds lange tijd weer aan een wedstrijd beginnen. Ook een andere speler die maandag inviel, Sven Braken, krijgt een basisplek.

Op de bank
Jordy Croux, die worstelt met zijn vorm, begint voor het eerst dit seizoen op de bank. Ook Pascal Huser verdwijnt uit het elftal.

Weinig last van kneuzing
In de achterste linie debuteert Jens Jurn Streutker voor MVV. Hij vervangt de geschorste captain Kjell Knops. Jo Coppens keert waarschijnlijk terug in het doel, ten koste van Hobie Verhulst. Coppens trainde donderdag weer volledig mee en lijkt weinig last meer te hebben van de kneuzing die hij aan zijn vingers opliep.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV wacht een cruciale wedstrijd
MVV'er Verhulst krijgt nieuwe kans
Blessures treffen MVV
Einde seizoen voor MVV-duo Braken en Knops
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen