Overslaan en naar de inhoud gaan

Braken en Veldmate in basis MVV

Geplaatst opdonderdag 12 februari 2015 - 14:12

Met een aantal nieuwe namen in de basis staat MVV vrijdagavond aan de aftrap op de Vijverberg, voor het duel tegen subtopper De Graafschap (20:00 uur).

Mark Veldmate wordt beloond voor zijn uitstekende invalbeurt tegen Jong Twente en zal voor het eerst sinds lange tijd weer aan een wedstrijd beginnen. Ook een andere speler die maandag inviel, Sven Braken, krijgt een basisplek.

Op de bank
Jordy Croux, die worstelt met zijn vorm, begint voor het eerst dit seizoen op de bank. Ook Pascal Huser verdwijnt uit het elftal.

Weinig last van kneuzing
In de achterste linie debuteert Jens Jurn Streutker voor MVV. Hij vervangt de geschorste captain Kjell Knops. Jo Coppens keert waarschijnlijk terug in het doel, ten koste van Hobie Verhulst. Coppens trainde donderdag weer volledig mee en lijkt weinig last meer te hebben van de kneuzing die hij aan zijn vingers opliep.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV wacht een cruciale wedstrijd
MVV'er Verhulst krijgt nieuwe kans
Blessures treffen MVV
Einde seizoen voor MVV-duo Braken en Knops
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen