'Weegschaal Klaus Ross was onnauwkeurig'

De weegschaal die de Duitse natuurgenezer Klaus Ross gebruikte bij het doseren van zijn middel tegen kanker, was daar niet voor toegerust.

Natuurgenezer begrijpt overlijden patiënten niet

De Duitse natuurgenezer Klaus Ross heeft geen idee hoe of waardoor drie patiënten van hem na zijn behandeling in 2016 zijn overleden.

Doodsoorzaak patiënten Klaus Ross nog niet bekend

De Duitse justitie heeft nog steeds geen duidelijkheid over de doodsoorzaak van de patiënten van de alternatieve arts Klaus Ross.

Klaus Ross hooguit vervolgd voor dood door schuld

De alternatieve arts Klaus Ross wordt hooguit vervolgd voor dood door schuld. Dat is besloten na onenigheid tussen politie en justitie in Duitsland, zegt het Duitse Openbaar Ministerie tegen L1.

'Er was geen sprake van moord, er is geen sprake van moord'

De politie en het Openbaar Ministerie in Duitsland zijn het oneens over het onderzoek naar de alternatieve arts Klaus Ross.

'Rechtszaak tegen natuurgenezer Ross op dood spoor'

De rechtszaak tegen natuurgenezer Klaus Ross dreigt als een nachtkaars uit te gaan.

Nog veel vragen in zaak tegen Klaus Ross

Er is nog altijd geen sluitend bewijs dat het door Klaus Ross toedienen van experimentele glucoseblokkers eind juli de dood van drie kankerpatiënten tot gevolg had.

Duitse regering legt natuurgenezers aan banden

De Duitse regering wil voortaan strengere eisen stellen aan natuurgenezers.

Getuigen werken mee aan onderzoek Klaus Ross

Nagenoeg alle Nederlanders die afgelopen dagen door de politie zijn benaderd als potentiele getuige in het onderzoek naar de Duitse natuurgenezer Klaus Ross, willen meewerken.

Vakorganisaties: strenger toezicht Heilpraktiker

Het toezicht op Duitse natuurgenezers moet aangescherpt worden.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten