Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Boze Wout Poels verliest fiets op vliegveld

Geplaatst opvrijdag 23 juni 2017 - 20:23

Wielrenner Wout Poels is zijn fiets kwijtgeraakt op het vliegveld in Düsseldorf.

De renner uit Venray heeft geen idee hoe Air Berlin, de maatschappij waarmee hij vloog, de fiets is verloren.

Twitter
Poels richtte zich via Twitter tot Air Berlin. 'Wat een slechte service. Ik heb 'm nodig voor het nationale kampioenschap', schreef hij.

Tour de France
Eerder op de dag liet Poels weten teleurgesteld te zijn over zijn afwezigheid tijdens de Tour de France. 'Maar gelukkig heb ik het NK nog', voegde hij daar aan toe. Dat laatste is nu dus nog maar de vraag.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

KNWU: NK in buitenlandse bergen voor Dumoulin en Poels
Teunissen sprint naar vijfde plaats op NK in Hoogerheide
Sunweb bevestigt deelname Dumoulin aan NK Wielrennen
Limburgse fietst ultrarace naar Turkije
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen