Overslaan en naar de inhoud gaan

Boze Stevens laat verslaggever in de kou staan

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 17:10

Het zat trainer Huub Stevens duidelijk niet lekker dat zijn Schalke 04 woensdagavond werd uitgeschakeld in het Duitse bekertoernooi. Na afloop werd hij geïnterviewd door televisiezender WDR, maar een handje voor de verslaggever zat er niet in.

Het leidde tot een ietwat ongemakkelijk tafereel; de Duitse reporter stak zijn hand uit naar Stevens, die op zijn beurt strak voor zich uitkeek en de hand van de verslaggever liet hangen.

Lees ook: Mijlpaal voor Huub Stevens: 100ste zege met Schalke 04

Degradatiezorgen
De trainer uit Sittard keerde onlangs terug uit zijn voetbalpensioen om zijn grote Duitse liefde Schalke uit de degradatiezorgen te helpen. Drie wedstrijden onder zijn leiding leverden wisselend resultaat op. De eerste competitiewedstrijd werd met minimaal verschil verloren, maar vervolgens werd de ontzettend belangrijke wedstrijd tegen Hannover gewonnen. Daarna verloor hij de bekerwedstrijd van woensdag, met 2-0 van Werder Bremen.

Koude kleren
Dat die nederlaag Stevens niet in de koude kleren is gaan zitten, weet de redactie van WDR inmiddels ook. Toch is de rentree van Stevens tot dusver aardig uitgepakt. Dankzij de genoemde zege op Hannover is het gat met de degradatieplekken zes punten. In de Bundesliga worden nog zeven wedstrijden afgewerkt.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen