Overslaan en naar de inhoud gaan

Boze Stevens laat verslaggever in de kou staan

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 17:10

Het zat trainer Huub Stevens duidelijk niet lekker dat zijn Schalke 04 woensdagavond werd uitgeschakeld in het Duitse bekertoernooi. Na afloop werd hij geïnterviewd door televisiezender WDR, maar een handje voor de verslaggever zat er niet in.

Het leidde tot een ietwat ongemakkelijk tafereel; de Duitse reporter stak zijn hand uit naar Stevens, die op zijn beurt strak voor zich uitkeek en de hand van de verslaggever liet hangen.

Lees ook: Mijlpaal voor Huub Stevens: 100ste zege met Schalke 04

Degradatiezorgen
De trainer uit Sittard keerde onlangs terug uit zijn voetbalpensioen om zijn grote Duitse liefde Schalke uit de degradatiezorgen te helpen. Drie wedstrijden onder zijn leiding leverden wisselend resultaat op. De eerste competitiewedstrijd werd met minimaal verschil verloren, maar vervolgens werd de ontzettend belangrijke wedstrijd tegen Hannover gewonnen. Daarna verloor hij de bekerwedstrijd van woensdag, met 2-0 van Werder Bremen.

Koude kleren
Dat die nederlaag Stevens niet in de koude kleren is gaan zitten, weet de redactie van WDR inmiddels ook. Toch is de rentree van Stevens tot dusver aardig uitgepakt. Dankzij de genoemde zege op Hannover is het gat met de degradatieplekken zes punten. In de Bundesliga worden nog zeven wedstrijden afgewerkt.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen