Overslaan en naar de inhoud gaan

Boze PvdA in Gennep: zeg je zorgverzekering op

Geplaatst opdonderdag 2 augustus 2018 - 12:09

De PvdA in Gennep roept inwoners van die gemeente op om de zorgverzekering bij CZ en VGZ op te zeggen.

De partij is woedend over het sluiten van de ambulancepost in Gennep. De vrees is dat het daardoor te lang duurt voordat er in noodgevallen een ziekenwagen ter plekke is.

Lees ook: Verzekeraars geven geen krimp: ambulances weg uit Gennep

Brandbrief
Een brandbrief van de gemeenteraden van Gennep en Mook en Middelaar maakte bij de zorgverzekeraars geen indruk. Ze zijn niet van plan om hun besluit terug te draaien.

De ambulances zijn sinds woensdag ondergebracht bij een nieuwe post in Bergen. Volgens de verzekeraars zijn er goede afspraken gemaakt met ambulancediensten in de regio Boxmeer en Nijmegen. De ambulances zouden daardoor binnen de wettelijk vastgestelde tijd in Gennep moeten zijn.

Bezwaar
De PvdA roept mensen - naast het overstappen naar een andere verzekeraar - op om bezwaar aan te tekenen tegen de sluiting bij het bestuur van Ambulancezorg Limburg-Noord.

Geniet nog even na van de prestaties van Tom. Bekijk onze tijdlijn van Tom Dumoulin in de Tour.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen