Overslaan en naar de inhoud gaan

Boze PvdA in Gennep: zeg je zorgverzekering op

Geplaatst opdonderdag 2 augustus 2018 - 12:09

De PvdA in Gennep roept inwoners van die gemeente op om de zorgverzekering bij CZ en VGZ op te zeggen.

De partij is woedend over het sluiten van de ambulancepost in Gennep. De vrees is dat het daardoor te lang duurt voordat er in noodgevallen een ziekenwagen ter plekke is.

Lees ook: Verzekeraars geven geen krimp: ambulances weg uit Gennep

Brandbrief
Een brandbrief van de gemeenteraden van Gennep en Mook en Middelaar maakte bij de zorgverzekeraars geen indruk. Ze zijn niet van plan om hun besluit terug te draaien.

De ambulances zijn sinds woensdag ondergebracht bij een nieuwe post in Bergen. Volgens de verzekeraars zijn er goede afspraken gemaakt met ambulancediensten in de regio Boxmeer en Nijmegen. De ambulances zouden daardoor binnen de wettelijk vastgestelde tijd in Gennep moeten zijn.

Bezwaar
De PvdA roept mensen - naast het overstappen naar een andere verzekeraar - op om bezwaar aan te tekenen tegen de sluiting bij het bestuur van Ambulancezorg Limburg-Noord.

Geniet nog even na van de prestaties van Tom. Bekijk onze tijdlijn van Tom Dumoulin in de Tour.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen