Overslaan en naar de inhoud gaan

Boze moeder looft beloning uit na diefstal laptop

Geplaatst opvrijdag 24 februari 2017 - 8:53

Een boze vrouw uit Velden looft een beloning van 1.000 euro uit voor diegene die de gouden tip heeft voor haar gestolen laptop, met daarop onvervangbare filmpjes en foto's van haar kinderen.

Dat schrijft Esther Verbong op Facebook.

Doodsbang dochtertje
Bij de inbraak is kleding en een laptop buitgemaakt. De diefstal heeft een flinke impact gehad op het gezin. Zo ligt haar dochtertje van 7 al 5 weken lang tot middernacht met tranen in haar ogen wakker omdat ze niet meer durft te gaan slapen. "Mama ik durf niet te gaan slapen want ik ben bang dat de boeven weer komen", zo schrijft de boze moeder.

Foto's en filmpjes
De kleding hoeft de vrouw niet terug, maar de laptop is een ander verhaal. "Als je het lef hebt om in Velden te jatten en het 5 kilometer verderop aan te bieden, heb dan ook het lef om me [sic] laptop terug te geven met daarop filmpjes van mijn kids toen ze klein waren. Dat is namelijk iets wat ik NOOIT meer terug krijg."

Ze hoopt nu dat iemand de gouden tip heeft.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dief opgepakt in door inbraken geteisterd Velden
Dieven gaan met reanimatie-hulpmiddel aan de haal in Venlo
woningoverval Velden - 6 dec 2021 [2]
Bewoner met vuurwapen bedreigd bij woningoverval in Velden
Bosje bloemen voor hulp bij arrestatie in Heerlen
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen