Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Boze families verstoren raadsvergadering Sittard-Geleen

Geplaatst opdonderdag 11 juni 2015 - 20:57

De gemeenteraadsvergadering in Sittard-Geleen is donderdagavond verstoord door een aantal boze families.

De families Frijns en Hendrikse-Kivits uit Guttecoven onderbraken donderdagavond plots de vergadering. Luidkeels verzochten zij de gemeenteraad om actie te ondernemen tegen hun buurman. Volgens de families terroriseert die hen al jaren en doen gemeente en politie niets. ​

Lafste burgemeester
Frijns noemde Cox de 'lafste burgemeester van Limburg': "Hij doet niks en ondertussen gaan wij eraan kapot." Om hun woorden kracht bij te zetten, rolden de families spandoeken uit. Ook plakten zij stickers met een verwijzing naar een website.

Volop met de zaak bezig
Een verraste Cox zei op het onderwerp terug te komen en dwong de families daarna de raadszaal te verlaten, aangezien de kwestie niet op de agenda stond. Volgens de burgemeester zijn politie, justitie en gemeente volop bezig met de zaak.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Stroomstoring in Sittard en omgeving
Minder woninginbraken in Sittard-Geleen
Inbraken in Sittard-Geleen met 40 procent gedaald
Burgemeester wil honk van Satudarah één jaar sluiten
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen