Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Boze families verstoren raadsvergadering Sittard-Geleen

Geplaatst opdonderdag 11 juni 2015 - 20:57

De gemeenteraadsvergadering in Sittard-Geleen is donderdagavond verstoord door een aantal boze families.

De families Frijns en Hendrikse-Kivits uit Guttecoven onderbraken donderdagavond plots de vergadering. Luidkeels verzochten zij de gemeenteraad om actie te ondernemen tegen hun buurman. Volgens de families terroriseert die hen al jaren en doen gemeente en politie niets. ​

Lafste burgemeester
Frijns noemde Cox de 'lafste burgemeester van Limburg': "Hij doet niks en ondertussen gaan wij eraan kapot." Om hun woorden kracht bij te zetten, rolden de families spandoeken uit. Ook plakten zij stickers met een verwijzing naar een website.

Volop met de zaak bezig
Een verraste Cox zei op het onderwerp terug te komen en dwong de families daarna de raadszaal te verlaten, aangezien de kwestie niet op de agenda stond. Volgens de burgemeester zijn politie, justitie en gemeente volop bezig met de zaak.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Stroomstoring in Sittard en omgeving
Minder woninginbraken in Sittard-Geleen
Inbraken in Sittard-Geleen met 40 procent gedaald
Burgemeester wil honk van Satudarah één jaar sluiten
Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen