Overslaan en naar de inhoud gaan

Boze families verstoren raadsvergadering Sittard-Geleen

Geplaatst opdonderdag 11 juni 2015 - 20:57

De gemeenteraadsvergadering in Sittard-Geleen is donderdagavond verstoord door een aantal boze families.

De families Frijns en Hendrikse-Kivits uit Guttecoven onderbraken donderdagavond plots de vergadering. Luidkeels verzochten zij de gemeenteraad om actie te ondernemen tegen hun buurman. Volgens de families terroriseert die hen al jaren en doen gemeente en politie niets. ​

Lafste burgemeester
Frijns noemde Cox de 'lafste burgemeester van Limburg': "Hij doet niks en ondertussen gaan wij eraan kapot." Om hun woorden kracht bij te zetten, rolden de families spandoeken uit. Ook plakten zij stickers met een verwijzing naar een website.

Volop met de zaak bezig
Een verraste Cox zei op het onderwerp terug te komen en dwong de families daarna de raadszaal te verlaten, aangezien de kwestie niet op de agenda stond. Volgens de burgemeester zijn politie, justitie en gemeente volop bezig met de zaak.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Stroomstoring in Sittard en omgeving
Minder woninginbraken in Sittard-Geleen
Inbraken in Sittard-Geleen met 40 procent gedaald
Burgemeester wil honk van Satudarah één jaar sluiten
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen