Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Boze families verstoren raadsvergadering Sittard-Geleen

Geplaatst opdonderdag 11 juni 2015 - 20:57

De gemeenteraadsvergadering in Sittard-Geleen is donderdagavond verstoord door een aantal boze families.

De families Frijns en Hendrikse-Kivits uit Guttecoven onderbraken donderdagavond plots de vergadering. Luidkeels verzochten zij de gemeenteraad om actie te ondernemen tegen hun buurman. Volgens de families terroriseert die hen al jaren en doen gemeente en politie niets. ​

Lafste burgemeester
Frijns noemde Cox de 'lafste burgemeester van Limburg': "Hij doet niks en ondertussen gaan wij eraan kapot." Om hun woorden kracht bij te zetten, rolden de families spandoeken uit. Ook plakten zij stickers met een verwijzing naar een website.

Volop met de zaak bezig
Een verraste Cox zei op het onderwerp terug te komen en dwong de families daarna de raadszaal te verlaten, aangezien de kwestie niet op de agenda stond. Volgens de burgemeester zijn politie, justitie en gemeente volop bezig met de zaak.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Stroomstoring in Sittard en omgeving
Minder woninginbraken in Sittard-Geleen
Inbraken in Sittard-Geleen met 40 procent gedaald
Burgemeester wil honk van Satudarah één jaar sluiten
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen