Overslaan en naar de inhoud gaan

Boze 538-dj: 'Roermondse raad opknopen aan eigen ballen'

Geplaatst opdinsdag 23 oktober 2018 - 20:23

Radio 538-dj Sander Lantinga kan het blijkbaar niet verkroppen dat Roermond dit jaar geen kerstevenement krijgt.

Omdat Christmas Dreams op het Munsterplein geen succes was, heeft de gemeente besloten geen subsidie meer te geven. Volgens Roermond ontbrak het tijdens het evenement aan uitstraling en sfeer. Ook kwamen er te weinig bezoekers.

Snik in de stem
In de Coen en Sandershow kwam dit ter sprake. Reden voor Lantinga om met een snik in zijn stem de 538-luisteraars mede te delen dat ze komende kerst niet richting Roermond hoeven te trekken.

Opgeknoopt
"Wij willen hier alle omwonenden van het Munsterplein een heel warm hart toedragen." Om daar aan toe te voegen: "Dat alle gemeenreraadsleden van Roermond aan hun eigen ballen aan de allerhoogste kerstboom van Midden- en Zuid-Limburg mogen worden opgeknoopt."

Vlaaienpoten
Om zijn teleurstelling nog even wat kracht bij te zetten voegde hij daar zogenaamd schreeuwend van woede aan toe: "Ze moeten gewoon van het Munsterplein afblijven daar in Roermond met hun vlaaienpoten. Don't fuck with Roermond."

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten