Goud voor Limburgse bowler

Bij het EK jeugdbowlen in Wenen is Gelener Mike Bergmann samen met zijn partner Europees kampioen geworden op het Doubles Event.

Bronzen medaille voor 'Heerlense' bowlingdames in Brussel

Op het Masters-event in Brussel heeft het Nederlandse vrouwenbowlingteam van de Heerlense bondscoaches Dan French en Ton Plummen nog een bronzen medaille toegevoegd.

Bowlingdames met Heerlens hart derde op EK

Bij de Europese kampioenschappen bowlen in Brussel zijn de Nederlandse vrouwen als derde geƫindigd in het Team Event.

Na 25 jaar einde nabij voor seniorenbowling Venlo

In Venlo komt er donderdag na 25 jaar een einde aan het 'bowlen voor senioren.'

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane