Overslaan en naar de inhoud gaan

Bowie-documentaire in Limburgse bioscopen

Geplaatst opmaandag 11 januari 2016 - 21:59

Vanwege het overlijden van David Bowie is de documentaire 'David Bowie Is' binnenkort weer in verschillende Limburgse bioscopen te zien.

Bioscoop Quatro in Heerlen begon maandagavond al met de vertoningen, en draait de documentaire uit 2014 ook volgende week nog twee keer. In Maastricht wordt de film zowel bij Euroscoop als bij Lumière vertoond.

David Bowie Is is gemaakt door het Britse Victoria and Albert Museum, en hoort bij een tentoonstelling over David Bowie die daar werd gehouden. Diezelfde expositie is op dit moment in het Groninger Museum te zien.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Film Movie
Limburgse filmmakers organiseren reizend filmfestival
Film de Smet
Limburgse korte film op festival Leuven
Vijf Cinesud-films in première in Maastricht
Nieuwste film Marijn Poels op Docfest Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen