Bouw toezicht provincie (16 okt 2019)

VVD na gaslek Blerick: meer toezicht van provincie op bouw

De provincie moet meer toezicht krijgen tijdens bouwwerkzaamheden in de provincie, vindt de VVD.

Persoon zwaargewond na val, traumahelikopter opgeroepen

Bij bouwwerkzaamheden in Melderslo is een persoon lelijk ten val gekomen en ernstig gewond geraakt.

Puin ingestort huis Venlo met de hand opgeruimd

Het puin na de instorting van een woning aan de Bergstraat in Venlo kan worden opgeruimd. Dat moet wel met de hand gebeuren, schrijft de gemeente Venlo in een brief aan omwonenden.

Puinruimen na instorten huis in Venlo nog niet begonnen

Het is nog onduidelijk wanneer begonnen wordt met het opruimen van de puin na het instorten van een huis in Venlo.

Woningdrama Venlo: 'Gechoqueerd en getraumatiseerd'

De bejaarde vrouw die ternauwernood uit het ingestortte pand in Venlo kon ontsnappen, is getraumatiseerd. Dat zegt haar dochter.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten