Gamma bouwmarkt

Foto's en versleten schoenen doen bouwmarktboef de das om

Hij ontkent dat hij ze heeft gepleegd, maar Marco W. (36) is toch veroordeeld voor een reeks inbraken in Brunssumse bouwmarkten. De rechter heeft hem een celstraf van één jaar opgelegd.

Gamma Brunssum
Bouwmarktboef: 'Had geld nodig voor kerstcadeaus'

Dat Brunssumse bouwmarkten in de maand december geteisterd werden door inbraken, had volgens Marco W. (36) niets met hem te maken. Hij heeft één inbraak bekend. "Ik had geld nodig voor kerstcadeaus."

ANP-331443646
Praxis Venlo sluit eind dit jaar de deuren

De Praxis in Venlo sluit uiterlijk eind dit jaar de deuren. De vestiging levert niet langer voldoende resultaat op.

Inbreker die jaren onder de radar bleef alsnog opgepakt

Hij wist jarenlang uit handen van de politie te blijven, maar agenten hebben woensdag een man die verdacht wordt van een bedrijfsinbraak in 2013 alsnog opgepakt.

Wit-Russische truckers proberen douchekop te ontvreemden

Een wijkagent heeft om een wel heel opmerkelijke reden drie vrachtwagenchauffeurs aangehouden: het drietal had het voorzien op een douchekop.

File van kruiwagens bij nieuwe bouwmarkt in Venlo

Zo'n 1100 mensen mét kruiwagen stonden donderdagochtend in alle vroegte voor de deur van Bauhaus in Venlo.

Paaseieren
Veel Limburgse supermarkten open op Eerste Paasdag

In driekwart van de Limburgse gemeenten mogen supermarkten ook op Eerste Paasdag de deuren openen.

'Bouwmarktboef' aangehouden na nieuwe inbraakpoging

Een 33-jarige man uit Kerkrade is opgepakt door de politie, nadat hij een poging zou hebben gedaan om in te breken in een bouwmarkt in Brunssum.

Venraynaar vast na diefstal bij bouwmarkt

Een 44-jarige man uit Venray is opgepakt voor een diefstal met bedreiging bij een bouwmarkt.

Video: Opnieuw lange rijen voor de kassa in Sittard

Opnieuw lange rijen voor de kassa's bij bouwmarkt Formido in Sittard. De eigenaren moeten na 30 jaar door te grote concurrentie noodgedwongen stoppen met 'hun winkel'.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten