Protest boeren bouwers A73 (18 dec 2019)

Is er nog steeds begrip voor de boeren en de bouwers?

Het is niet de eerste keer dat de boeren en bouwers in actie komen en daarbij andere mensen hinderen. Is er nog steeds begrip en sympathie voor de actievoerders?

Protest boeren bouwers A73 (18 dec 2019)
Kilometerslange file door protesterende boeren en bouwers

Protesterende boeren en bouwers hebben woensdagmorgen op verschillende op- en afritten en snelwegen voor oponthoud gezorgd. Op de A73 staat een kilometerslange file.

Protest boeren bouwers distributiecentrum Jan Linders Nieuw-Bergen (18 dec 2019)
Teruglezen: Boeren en bouwers woensdag in actie

Protest van boeren en bouwers tegen de aangekondigde stikstofmaatregelen leidde woensdag op verschillende plaatsen in Limburg tot tumult.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten